Mooi interview in de buurtkrant van het Oude Westen: 4 december 2019:

 

December 2019 'Onderweg naar jou' staat op de longlist van 'the Indie Awards'❤️

Vandaag, 21 november 2019 gehoord, dat

'Onderweg naar jou' genomineerd is voor de

Indie Awards!!!!

Mijn reactie op een artikel in de Trouw van 9 november: De halve klas is bi.

Zaterdag 16 november had ik een succesvolle boeksignering van 'Onderweg naar jou' in de mooiste en beste Boekhandel van Voorne en Putten: Boekhandel Hoofdstuk Eén. Ook collega Ronald Giphart signeerde er zijn nieuwste boek 'Alle Tijd'.

Kijktan wat daaro nou lig te legge bij Donner. Gers hè?

Zondag 29 september 2019 was de grote boekpresentatie van 'Onderweg naar jou'. Wat een geweldige middag. We werden zo gastvrij onthaald in een gerieflijk warme Doelen Studio. Storm en regen konden niet tegengaan dat er een boel mensen, ook van verre,aanwezig waren om dit heuglijke feit mee te maken.

 

 

Donderdag 5 september 2019:

Sommige mensen hadden het voorrecht mijn boek 'Onderweg naar jou' vòòr publicatie te mogen lezen.
Zo kreeg ik van een dame van achter in de tachtig de volgende geweldige reactie:

"Ik zal je mijn enthousiasme na het herlezen van je boek laten horen als ik je zie bij de boekpresentatie 29ste september. De eerste keer dat ik ‘Onderweg naar jou’ las deed ik dat ,zoals de meeste lezers zouden doen; ik was nieuwsgierig naar het verhaal. Ik vond het verhaal apart, origineel en interessant. Maar na het herlezen van het boek, heb ik mijn aandacht op je manier van schrijven gefocust. Wat heb je een buitengewoon schrijverstalent!
Jouw genuanceerde en subtiele analyse van de protagonist Kim en haar antagonisten, het schitterende verwoorden van gevoelens, verlangens, gedachten die zo moeilijk te beschrijven zijn, de souplesse waarmee jouw formuleringen uit je pen vloeien zijn een garantie voor een topplaats in de galerie van de beste schrijvers. Niet alleen maar van de Nederlandse literatuur. Om niet te blijven schrijven met jouw bijzondere gave zou een crime zijn.*****"

***SAVE THE DATE!!!! 29 september 2019

BOEKPRESENTATIE ‘ONDERWEG NAAR JOU’

Ya, ya!!!! Op zondag 29 september 2019 is het zover: mijn boek 'Onderweg naar jou' ziet het daglicht. Vijftig jaar nadat Neil Armstrong op de maan landde, vijfentwintig en vijftien jaar nadat ik heel gewenst moeder werd, vijf jaar nadat de eerste woorden van mijn boek op papier kwamen, op de laatste dag van de Rotterdam Pride; House of Colours, safe Space zal de feestelijke presentatie van mijn boek plaatsvinden.
Mieke van der Linden stelt de Doelen Studio hiervoor open, zodat iedereen die naar dit moment heeft toegeleefd, erbij kan zijn.
Ook jij bent van harte uitgenodigd bij deze vreugdevolle gebeurtenis aanwezig te zijn.

Ik geef antwoord op al je vragen, lees voor, er is beeld en een muzikale verrassing! Als kers op de taart breng ik stapels boeken mee. Natuurlijk in de eerste plaats voor mijn fantastische crowdfunders, maar ook zullen er exemplaren zijn voor andere geïnteresseerden.

Wil je een gesigneerde 'Onderweg naar jou', kom langs, be there ♥
Laat je even weten of je komt?

Zondag 29 september 2019 van 15:00 - 18:00

Doelen Studio

Schouwburgplein 52, 3012 CL Rotterdam, Rotterdam

 

Met een hartelijke groet,

Elizabeth van Driel

hetboekonderwegnaarjou@gmail.com

Tel 0651865424

 

28 mei 2019: Vandaag een voorbespreking gehad van de lezing op 13 juni in de Leeszaal ( zie agenda) Je maakt er de primeur mee. Ik lees voor, ik beantwoord al je vragen en er is muziek en beeld. Eet je graag mee, geef je dan even op bij Mieke Romijn: mieke@quasi-modo.nl. Het kost 7,50 om mee te eten.

 

29 mei 2019: Vandaag gaan alle bestanden naar de drukkerij. Binnenkort heb ik een proefdruk van het boek in handen. Spannend!