Over 'Onderweg naar jou'

 

'Onderweg naar jou' geschreven door Elizabeth van Driel (Brielle 1963), is het 'come to age'  verhaal over Kim die opgroeit in een doorsnee gezin in het achterland van Rotterdam.Voor Kim staat vast: zij zal ooit moeder worden. Maar hoe moet het verder als je maar niet de man van je dromen tegen het lijf loopt, die de vader van je kinderen zou kunnen worden, maar in een verre van alledaagse relatie belandt...? Is dat voor Kim reden het najagen van haar diepste verlangen op te geven?

Door de ogen van Kim zien we hoe de familieleden omgaan met de eigenzinnige keuzes die zij maakt. 

Onverwachte ontmoetingen en verrassende wendingen  bepalen haar bestaan. Kim wordt gedreven door een nieuwsgierigheid die haar van buitenstaander tot betrokkene maakt. Al zijn de gevolgen ervan ongewis, kleur bekennen blijkt onvermijdelijk.

Onderweg naar jou vertelt over een door liefde voor het leven gedreven zoektocht die leidt van de Zuid-Hollandse eilanden, langs Rotterdam naar Bali. Het is een pleidooi om met open vizier in de wereld te staan. Lees hoe het pad van Kim ontstond door erop te lopen.

Elizabeth is moeder van twee prachtige kinderen.  Naast opvoeden en werken ruimte en rust vinden voor het schrijven van een boek kostte jaren. 'In de loop van de tijd kreeg het verhaal steeds meer vorm',  stelt van Driel, die vele reizen naar het paradijselijke Bali maakte. 

Informatie ‘Onderweg naar jou’:

ISBN: 978-94-634570-1-9

Naam uitgever: Bintang Publishers

Afmetingen boek: 20 x 14 cm

Verkooppunten:

te koop of te bestellen in ELKE boekhandel in Nederland, ook online of rechtstreeks via www.sterrenkijker.eu

Verkoopprijs: EUR 17,95

Oplage : 500

Voor aanvragen van een recensie exemplaar,beeldmateriaal  of interview met de schrijver kunt u contact opnemen met: Elizabeth van Driel, 

hetboekonderwegnaarjou@gmail.com

https://www.facebook.com/Het-boek-dat-Sterrenkijker-zou-heten-412271372863339/

https://www.hebban.nl/boek/onderweg-naar-jou-elizabeth-van-driel